Ajax site
Oferte recomandate: Apartamente 2 camere, Mamaia Nord, Mamaia Nord Mamaia - Mamaia Nord, Mamaia Nord Apartamente 2 camere Chiria / ZI: 440 RON Case, Delta Dunarii, Sfantul Gheorghe Sfântu Gheorghe - Delta Dunarii, Sfantul Gheorghe Case Pret total: 120.000 EUR Apartament 2 camere, Bucuresti, Vitan Mall București - Bucuresti, Vitan Mall Apartament 2 camere Pret total: 143.000 EUR Apartament 3 camere, Plavat  2, Plavat  2 Timișoara - Plavat 2, Plavat 2 Apartament 3 camere Pret total: 82.000 EUR Apartament 3 camere, titan, ozana Sector 3 - titan, ozana Apartament 3 camere Pret total: 80.000 EUR Apartamente 2 camere, Berceni, Metalurgiei București - Berceni, Metalurgiei Apartamente 2 camere Pret total: 550 EUR Pentru constructie case-vile, Tractorului, Strada Iasi Pantelimon - Tractorului, Strada Iasi Pentru constructie case-vile Pret total: 15.000 EUR Apartament 3 camere, GALATI, Faleza Dunarii Galati/Galati - GALATI, Faleza Dunarii Apartament 3 camere Pret total: 140.000 EUR Apartamente 2 camere, Aviației, Aviatiei Mall Promenada București - Aviației, Aviatiei Mall Promenada Apartamente 2 camere Pret total: 690 EUR Case, Martha Bibescu, In apropiere de lacul Mogosoaia Mogosoaia, Ilfov - Bucuresti - Martha Bibescu, In apropiere de lacul Mogosoaia Case Pret total: 198.000 EUR Garsoniere, Berceni, Bd.Constantin Brancoveanu București - Berceni, Bd.Constantin Brancoveanu Garsoniere Pret total: 280 EUR Apartament 3 camere, Ploiesti Nord, Republicii Ploiești - Ploiesti Nord, Republicii Apartament 3 camere Pret total: 38.500 EUR Extravilane, Nazna-Berghia, Nazna-Berghia Nazna - Nazna-Berghia, Nazna-Berghia Extravilane Pret total: 390.000 EUR Clasa B, Morarilor, 1 Decembrie 1918 București - Morarilor, 1 Decembrie 1918 Clasa B Pret total: 500 RON Vile, Iancu Nicolae, Jolie Ville Pipera - Iancu Nicolae, Jolie Ville Vile Pret total: 2.700 EUR
Oferta lunii:
București - Sala Palatului, Cismigiu
Comerciale, Sala Palatului, Cismigiu
Comerciale
Pret total: 500 EUR
Cautare:
Sectiunea:
Categoria:
Localizare:
Judet:
Cautare dupa Cod Oferta:
Cautare dupa Telefon:
Curs valutar:
1 EUR = 4,8375 RON
1 USD = 4,0949 RON
1 CHF = 4,4794 RON
Calculator de taxe:
Stiri:
 

Vile - Individuale

Rosu - Rosu, Lacul Morii

# COD OFERTA: 238682   Proiecte imobiliare - Ilfov
Judet: Ilfov
Localitate: Rosu
Cartier: Rosu
Zona: Lacul Morii
Adresa: George Cosbuc 7
 
Individuale, Rosu, Lacul Morii
Detalii generale:
Pentru vanzare pret negociabil 410000 EUR
La 15 minute de Bucuresti se desfasoara satul Rosu! O asezare veche, care dupa 1990 s-a dezvoltat frumos, cu strazi principale si alei asfaltate, cu sisteme de canalizare si apa potabila, dar si cu gradinite, scoli, liceu, magazine, centre de infrumusetare, policlinica si stomatologie! Transportul in comun, dar si microbuzele care circula in zona facand legatura dinspre Bucuresti spre comuna Chiajna, pot asigura transportul in teritoriu, dar si spre zonele de agrement din imprejurimi, gradina zoologica si terenul de sport din Chiajna, dar si terenul de sport din Rosu si Lacul Morii o oaza a pasarilor! Practic poti gasi tot ceea ce-ti doresti pentru a trai in liniste si armonie!
Pe o suprafata de teren de 1437 mp sunt construite 2 vile. Intrarea pe suprafata de teren este stradala, asfaltata si are 3 posibilitati de acces astfel: Una din 1 decembrie 1918, una din George Cosbuc, si alta de langa stadionul de sport de Rosu.
Intrarea pe o lungime de 4 m din 1 Decembrie 1918 face accesul la prima vila, teren aferent 464 mp . Pe o suprafata construita la sol de 146 mp, vila se desfasoara pe 2 nivele, ultimul nivel fiind mansardat. Parterul are o inaltime de 4 m, curent de 220V si 380V, suprafata construita este de 134.20 mp, suprafata utila de 104.94mp. Spatiul este organizat astfel: o camera de 12.14 mp si depozitul de 73.31 mp. Dispune si de garaj acoperit de 15.95 mp. De asemenea depozitul dispune de usa rabatabila care poate asigura manipularea marfii.Accesul de la un nivel la altul se face prin casa scarii interioara. Fiecare etaj are cate un grup sanitar: parter 3.54mp; etaj 1 de 4.11 mp, etaj 2 de 4.62 mp.
Etajul 1 are o suprafata construita de 109.6 mp, iar suprafata utila de 93.93 mp. Inaltimea camerelor de 2.80m. Contine un hol de 12.52 mp din care se face accesul in fiecare din cele 5 camere cu suprafete utile de : 14.40mp;18.78mp;13.62mp;14.07mp;16.43mp. Au parchet , termopan la exterior.
Etajul 2 mansardat are o inaltime de 2.20m, parchetat. Suprafata construita este de 109.60mp, suprafata utile de 98.82mp. Spatiul este organizat astfel: o camera de 20.97mp si una de 20.97mp oferind spatial deschis necesar organizarii proprii.
Arhitectura constructia: Sistemul constructiv este de tip zidarie portanta cu stalpi+sambure si grinzi de beton armat.Inchiderile cu ziduri din caramida, plansee de beton armat si sarpanta din lemn,fundatie continua din beton B75-100; cu centura la partea superioara din beton armat B200;zidaria de caramida 30cm grosime la exterior, iar la interior de 25cm; invelitoarea va fi din tabla zincata (lindab) asezata pe astereala; finisaje exterioare sunt tencuieli driscuite cu similipiatra si vopsitorii, iar la interior tencuieli gletuite cu zugraveli lapte de var;pardoseala este din parchet lamelar, covoare PVC si beton rolat;tamplaria este din metal, simpla, protejata cu vopsele alchidice in doua straturi, alimentarea cu apa menajera se realizaeza din put forat;evacuarea apelor menajere se face la canalizarea comunei; bransament propriu la energie electrica; sistem de incalzire central proprie cu gaz.
Din George Cosbuc dar si-n prelungirea primului teren este intinsa pe o suprafata construita la sol de 130 de mp, a doua vila tip conac,care a fost construita in 2005, desfasurandu-se pe o sufrafata utila de 289 mp, si oferind cu generozitate un spatiu verde pe o suprafata de teren de 519 mp. Intrarea in curte se face pe o deschidere de 20 m, drumul pana la poarta fiind asfaltat.
Exista patru cai de acces in interiorul acesteia, trei din fata curtii si una separata in spatele casei, care duce direct spre etajul doi mansardat!Odata ce ai intrat in casa, se desfasoara in fata ochilor incaperile inalte de 2.80 m, cu geamurile mari din termopan de culoare inchisa si spatiul vast organizat pe 2 nivele; deplasarea de la un etaj la altul fiind oferit de scara interioara! La parter din terasa de 5.33 mp ai accesul in bucatarie, desfasurata pe o suprafata de 8.05 mp, care printr-o usa glisanta face legatura cu camera unde se poate servi masa, intinsa pe o suprafata de 18.07 mp. Totodata bucataria are un subsol unde este sistemul de pompare a apei din put in interiorul casei, si poate fi folosit si cu scop de camara. Vestibulul de 10,81 mp face legatura dintre: holul de 5.40 mp,de la usa a 2-a (cea din centru), cu camera de la bucatarie, apoi cu dormitorul de 14.24 mp, sufrageria de 18.07 mp si baia de 3.89 mp. Tot parterul este acoperit cu gresie in nuante calde de bej si maro!Tot de aici poti urca pe casa scarii, acoperita cu marmura, care ocupa o suprafata de 16.61 mp la etajul 1. Odata ce ai ajuns aici vezi prin ferestrele largi, verdele intens al gradinii, si poti inspira parfumul caprifoiului care acopera imprejmuirea casei. Etajul 1 este acoperit cu parchet si din holul de 9.44 mp poti sa te deplasezi in cele 3 dormitoare dotate cu dressing room, fiecare avand o suprafata de 18,35 mp ;18,29 mp si 16,17 mp si totodata spre baia de 4,85 mp acoperita cu gresie si faianta pe tonuri calde de verde. Dintr-un dormitor poti pasi intr-o terasa acoperita si imprejmuita cu lemn , de 11,11 mp, unde poti sta la povesti cu cei de suflet, iar de aici poti intra in camera tehnica la centrala care se intinde pe o suprafata de 9,04 mp. Un alt dormitor are o terasa tip loja care cuprinde o suprafata de 7.90 mp.
Tot pe casa scarii interioare acoperita cu gresie, dar si pe o scara exterioara separata, se face accesul la etajul 2 mansardat acoperit cu parchet, inalt de 2.30 m, si care este open space intins pe o suprafata de 94.42 mp, fiind departajat un dormitor printr-un geam cu usa termopan de restul spatiului, si de asemenea baia acoperita cu gresie de 4 mp. Acest loc ofera ardoarea clipelor de intimidate pe care ti le doresti, atat prin nuantele calde de culori interioare, dar si prin perspectiva imagistica exterioara!
Residuurile casei sunt dejectate prin conducte spre canalizarea comunei dar exista de asemenea si fosa septica, iar asigurarea cu apa potabila este prin put dar este creata si legatura cu sistemul de apa potabila al comunei.
Arhitectura-constructia: sistemul constructive este de tip zidarie portanta cu stalpi+samburi si century de beton armat; inchiderile cu ziduri din caramida, plasee de beton armat si sarpanta din lemn; fundatia continua din beton B75-100; cu centura la partea superioara din beton armat B200; zidaria de caramida 30cm grosime la exterior, iar la interior de 20 cm; invelitoarea din table zincata (lindab) asezata pe astereala; finisaje exterioare sunt tencuieli driscuite cu similipiatra si vopsitorii, iar la interir tencuieli gletuite cu zugraveli lapte de var si vopsitorii la partile metalice;pardoseala este din parchet lamellar, covoare PVC;tamplaria este din lemn, dubla, protejata cu vopsele alchidice in doua straturi;bransament propriu la energie electrica, sistem de incalzire central proprie cu gaz.
Vila care desi nu a fost renovata, isi pastreaza cu demnitate si caldura frumusetea, si poate oferi acel loc minunat pe care-l cunoastem toti sub numele de “ acasa”!
A treia intrare in spatiul mentionat este din Aleea de langa Sala de Sport din Rosu, pe o latime de 9.40 m.Suprafata terenului este de 486 mp si este liber. Are o contructie usoara gen gratar si un adapost de animale .Pe suprafata se afla si un put de apa.
Individuale, Rosu, Lacul Morii
Detalii suplimentare:
Suprafata are 3 zone de acces la strada asfaltata.

Atuuri:

Suprafata poate fi reproiectata.

Vicii:

Pentru resedinta necesita renovare.
j Individuale, Rosu, Lacul Morii
Localizare pe harta:
Contacteaza proprietarul:

Datele de contact ale proprietarului:

Nume: Vali Calomfir
Telefon: +40761662832
Email: valentinacalomfir@gmail.com
Individuale, Rosu, Lacul Morii
Imagini generale:
Individuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul MoriiIndividuale, Rosu, Lacul Morii
Harta:
Individuale, Rosu, Lacul Morii