Ajax site
Oferte recomandate: Apartament 4 camere, Berceni, Obregia - Brancoveanu București - Berceni, Obregia - Brancoveanu Apartament 4 camere Pret total: 95.000 EUR Vile, bata, bata Bata - bata, bata Vile Pret total: 210.000 EUR Vile, Ferme, Ferme Otopeni - Ferme, Ferme Vile Pret total: 550.000 EUR Garsoniere, DRISTOR, DRISTOR București - DRISTOR, DRISTOR Garsoniere Pret total: 1.400 RON Pentru constructii, Jilava, Sud Jilava - Jilava, Sud Pentru constructii Pret total: 600.000 EUR Imobile, centru, centrala Cacica - centru, centrala Imobile Pret total: 230.000 EUR Individuale, 1 Decembrie 1918, 1 Decembrie 1918 Petroșani - 1 Decembrie 1918, 1 Decembrie 1918 Individuale Pret unitar/mp: 1.000 EUR Apartament in blocuri, Mamaia, Summerland Constanța - Mamaia, Summerland Apartament in blocuri Pret total: 500 EUR Apartament 4 camere, Colentina, Mcdonalds București - Colentina, Mcdonalds Apartament 4 camere Pret total: 89.900 EUR Apartament 3 camere, Voluntari, Matei Millo Voluntari - Voluntari, Matei Millo Apartament 3 camere Pret total: 340.000 EUR Vile, Spătărei, drumul spre Turnu - Măgurele Furculești - Spătărei, drumul spre Turnu - Măgurele Vile Pret total: 40.000 EUR Apartament 3 camere, Aviatorilor, Aviatorilor București - Aviatorilor, Aviatorilor Apartament 3 camere Pret total: 440.000 EUR Apartament 3 camere, Domenii, Domenii/ 1 mai / Ion Mihalache București - Domenii, Domenii/ 1 mai / Ion Mihalache Apartament 3 camere Pret total: 179.000 EUR Pentru constructii mixte, Nord, Nord Dulceşti, 23August - Nord, Nord Pentru constructii mixte Pret total: 64.000 EUR Case, Stânceni, Stânceni Toplita - Stânceni, Stânceni Case Chiria / ZI: 1.000 RON
Cautare:
Sectiunea:
Categoria:
Localizare:
Judet:
Cautare dupa Cod Oferta:
Cautare dupa Telefon:
Curs valutar:
1 EUR = 4,9265 RON
1 USD = 4,0491 RON
1 CHF = 4,4882 RON
Calculator de taxe:
Stiri:
 

Case-Vile - Case

Domnești - Ciutaci, Ciutaci

# COD OFERTA: 253178   Vanzari imobiliare - Ilfov
Judet: Ilfov
Localitate: Domnești
Cartier: Ciutaci
Zona: Ciutaci
Adresa: Strada Irisului
PRET DE VANZARE:
Pret total:
109.000 EUR fara TVA
Case, Ciutaci, Ciutaci
Detalii generale:
Destinatie: Rezidential
Tip locuinta: Casa
Regim de inaltime: P+M
An finalizare: 2021
Stadiu: in constructie
Suprafata utila: 121.00 mp
Suprafata construita: 1368.00 mp
Suprafata teren: 400.00 mp
Curte libera: 330.00 mp
Front stradal: 12.00 metri
Curte: Singur la curte
Dotari curte:
Nr. de camere: 4
Nr. de bucatarii: ---
Nr. de bai: 2
Nr. de balcoane: ---
Nr. de locuri in garaj: ---
Nr. de locuri de parcare: ---
Nr. de terase: ---
Suprafata terase: ---
Structura de rezistenta: pe cadre de beton armat
Pereti: caramida
Acoperis: Sistem tip LINDAB
Case, Ciutaci, Ciutaci
Utilitati:

VECINATATI IMOBIL:

TIP IMOBIL:

Denumire ansamblu rezidential: ---
Tip imobil: Imobil individual

STARE STRAZI DE ACCES:

Strazi acces: Asfaltate
Latime drum de acces: ---

DOTARI IMOBIL:

Sisteme de securitate: ---
Gardul: ---

STARE IMOBIL:

Stare imobil: Imobil nou
Izolatie: ---

UTILITATI:

Curent electric: ---
Apa: Put cu hidrofor
Canalizare: Fosa septica

SISTEM DE INCALZIRE:

Centrala pe gaze Centrala pe gaze
Incalzire prin pardoseala Incalzire prin pardoseala

FINISAJE:

Pereti: ---
Pardoseala camere: ---
Pardoseala bai + bucatarie: ---
Usa intrare: ---
Usi interioare: ---
Ferestre: ---
Aer conditionat: ---

DOTARI INTERIOARE:

Mobilat: ---
Mobilier: ---
Bucatarie: ---
Jaluzele interioare: ---
Jaluzele exterioare: ---

ELECTROCASNICE:

TV: ---
Case, Ciutaci, Ciutaci
Detalii suplimentare:
Locuinta se vinde „la cheie” la pretul de 109.000 eur.
Pentru varianta „la gri” sau oricare alta varianta, pretul se negociaza.
Termen de predare Iulie-August 2021.

Urmareste pagina de Facebook ZuHause pentru a vedea toate etapele constructiei! Vom posta toate detaliile de executie, imagini si video reale din santier!
https://www.facebook.com/zuHause2021

Descrierea casei
Terenul se afla in localitatea Domnesti, pe strada Irisului. Are 400 mp si o deschidere de 12 m.
Amprenta casei are 68.4 mp, suprafata construita defasurata fiind de 136.8 mp. Suprafata utila totala este de 121 mp, incluzand terasele.
Constructia este pozitionata astfel incat in partea din fata sa fie suficient spatiu atat pentru a amenaja o generoasa gradina decorativa, cat si un garaj sau spatiu de parcare pentru una sau doua masini.
In partea din spate a terenului raman peste 200 mp pentru petrecerea timpului liber sau alte activitati. Fie ca vreti sa construiti diverse spatii tehnice, sa va montati o piscina, sa gazduiti petreceri in aer liber cu zeci de invitati sau sa va plantati propriile rosii, spatiul nu va fi prea mic.
Locuinta a fost proiectata avand regimul de inaltime parter + mansarda.
Intrarea in casa este protejata de terasa de acces acoperita. Odata ajunsi inauntru, regasim un mic vestibul cu spatiu pentru depozitarea hainelor si pantofilor, dar si un grup sanitar cu wc si lavoar.
Urmeaza un living spatios, apoi zona de dining inclusa, cu iesire direct pe terasa semi-acoperita din spate, si acces catre bucatarie. Bucataria este open-space dar gandita in asa fel incat sa poata fi inchisa cu usurinta daca se doreste, si are o vedere superba spre curtea din spate.
Imediat langa bucatarie se afla un spatiu suplimentar de depozitare construit sub casa scarii.
Urcand scarile ajungem la nivelul superior, unde holul deserveste cele 3 camere. Dormitorul matrimonial are propria baie si spatiu pentru un dulap generos. Al doilea dormitor are propriul dressing, iar cea de-a treia camera poate fi utilizata ca dormitor pentru copil, birou, sau camera de oaspeti sau hobby. Acestea din urma sunt deservite de o baie comuna cu acces din hol.

Zona si imprejurimile
Zona in care va fi amplasata casa este intr-o continua dezvoltare, cu constructii noi.
Accesul la teren se face prin 40 m de drum pietruit ce se intersecteaza cu Str. Ciocarliei, care este asfaltata. Se poate ajunge fie prin Sos. Tudor Vladimirescu dinspre zona veche a localitatii, fie direct din Sos. de Centura prin Str. Fortului. In aproximativ un an, traficul urmeaza sa fie fluidizat de giratoriul suspendat din intersectia cu Centura, care este in constructie.
De asemenea, cea mai apropiata statie pentru transportul in comun este la 10 min de mers pe jos (linia R423).

Materiale si finisaje
Sistemul constructiv este tip cadre de beton armat cu inchideri din caramida eficienta Brikston 25cm inclusiv mansarda, caramida Brikston de 11,5 cm nut si feder la compartimentarile interioare, izolatie polistiren 10 cm Caparol. Sistem de acoperis Bilka, cu termoizolatie de 15 cm cu vata bazaltica si bariera contra vaporilor aluminizata pe ambele fete Isoflect. Ferestre PVC cu 7 camere, geam tripan si feronerie Roto, si ferestre de mansarda Fakro.
Finisajele interioare si exterioare vor fi de calitate si se urmareste realizarea unui design general contemporan si primitor. Pardoselile, placarile ceramice, obiectele sanitare, usi, etc vor fi alese la cea mai buna calitate in cadrul unui buget mediu sau se vor stabili cu cumparatorul intr-o faza incipienta a constructiei.

Alte date tehnice
- Centrala termica;
- Incalzire in pardoseala;
- Alei pietonale si auto din beton amprentat;
- Imprejmuire teren cu gard plasa iar la strada beton cu lemn;
Utilitati: gaz, electricitate, fosa ecologica, put forat.

Povestea casei
Am vazut de-a lungul timpului, prin prisma profesiei, sute de constructii in diferite stadii de proiectare, de „la rosu” pana la case locuite de multi ani, edificate de dezvoltatori imobiliari sau direct de catre proprietari. Din punct de vedere al proiectarii, 95% dintre ele aveau proiecte arhitecturale fanteziste care, din diferite motive, aratau bine pe hartie dar ajungeau sa fie locuinte in care neajunsurile erau mai multe decat avantajele (compartimentari nepractice, incaperi cu suprafete nepotrivite si imposibil de amenajat etc) si in care am regasit locuitori nefericiti cu alegerea facuta sau viitori locuitori care deja efectuau modificari menite sa redea sensul spatiului locuit.
Din punct de vedere al calitatii constructiei, de asemenea, am regasit deseori case „la cheie” in care calitatea finisajelor si a materialelor era, de la mediocra pana la proasta, si care erau decorate de persoane cu gusturi indoielnice. Rezultatul... aproape de fiecare data constructii menite sa fie profitabile si atat.
Astfel ca atunci cand am facut pasul spre lumea imobiliara, am facut-o cu gandul sa oferim case frumoase, cu gust, facute cu materiale de calitate, finisate frumos, proiectate responsabil, gandite „ca pentru noi”, la care s-au luat in calcul toate detaliile astfel incat utilizarea casei sa fie practica, spatiile sa fie suficiente si in care procesul de amenajare sa decurga firesc. Case care pentru cineva sa fie cu adevarat ACASA!
Am combinat experienta noastra practica cu experienta in proiectare a arhitectilor nostri si cu experienta in constructii a echipei alese, pentru a va putea oferi locuinte bune, in care am pus suflet si care au fost gandite special pentru familia dumneavoastra.
j Case, Ciutaci, Ciutaci
Contacteaza proprietarul:

Datele de contact ale proprietarului:

Nume: Flori Radu
Telefon: 0750404464
Email: proprietati.zwei@gmail.com
Case, Ciutaci, Ciutaci
Imagini interior:
Case, Ciutaci, Ciutaci
Imagini exterior:
Case, Ciutaci, CiutaciCase, Ciutaci, CiutaciCase, Ciutaci, CiutaciCase, Ciutaci, CiutaciCase, Ciutaci, CiutaciCase, Ciutaci, CiutaciCase, Ciutaci, CiutaciCase, Ciutaci, Ciutaci
Schite:
Case, Ciutaci, Ciutaci