Ajax site
Oferte recomandate: Pentru constructii mixte, Podul Cristinii, Podul Cristinii Potlogi - Podul Cristinii, Podul Cristinii Pentru constructii mixte Pret total: 49.200 EUR Apartamente 2 camere, Militari Residence, Rosu-Militari Ilfov - Militari Residence, Rosu-Militari Apartamente 2 camere Pret total: 310 EUR Apartamente 3 camere, Calea Victoriei, Victoriei Sector 1 Bucuresti - Calea Victoriei, Victoriei Apartamente 3 camere Pret total: 500 EUR Apartament 3 camere, Sud, Eminescu PLOIESTI - Sud, Eminescu Apartament 3 camere Pret total: 139.000 EUR Apartament in blocuri, Pantelimon, Liceul Blaga București - Pantelimon, Liceul Blaga Apartament in blocuri Pret total: 60.000 EUR Apartament 3 camere, Buna Ziua, Zaharia Stancu Cluj Napoca - Buna Ziua, Zaharia Stancu Apartament 3 camere Pret total: 175.000 EUR Apartament 3 camere, Militari Rezidence, Langa Bolroom București - Militari Rezidence, Langa Bolroom Apartament 3 camere Pret total: 82.000 EUR Apartament 4 camere, Tudor, Ciocarliei Miercurea-Ciuc - Tudor, Ciocarliei Apartament 4 camere Pret total: 83.900 EUR Pentru constructie case-vile, dimitrie cantemir, in spatele spitalului judetean vaslui - dimitrie cantemir, in spatele spitalului judetean Pentru constructie case-vile Pret total: 21.000 EUR Case, 13 Septembrie, Hotel Marriott Bucuresti - 13 Septembrie, Hotel Marriott Case Pret total: 679 EUR Apartament 2 camere, Centru, Centru Medgidia - Centru, Centru Apartament 2 camere Pret total: 42.000 EUR Apartament in blocuri, Titan, parc Titanii Bucuresti - Titan, parc Titanii Apartament in blocuri Pret total: 115.000 EUR Apartament in blocuri, Blascovici, In spate la Gara de Nord Timosoara - Blascovici, In spate la Gara de Nord Apartament in blocuri Pret total: 73.000 EUR Apartamente 2 camere, 1 Mai - Ion Mihalache, Piata 1 Mai- Miciurin București - 1 Mai - Ion Mihalache, Piata 1 Mai- Miciurin Apartamente 2 camere Pret total: 410 EUR Apartament 3 camere, Cișmigiu, Cismigiu-Sala Palatului București - Cișmigiu, Cismigiu-Sala Palatului Apartament 3 camere Pret total: 129.000 EUR
Oferta lunii:
București - Sala Palatului, Cismigiu
Comerciale, Sala Palatului, Cismigiu
Comerciale
Pret total: 500 EUR
Cautare:
Sectiunea:
Categoria:
Localizare:
Judet:
Cautare dupa Cod Oferta:
Cautare dupa Telefon:
Curs valutar:
1 EUR = 4,8738 RON
1 USD = 4,1289 RON
1 CHF = 4,5467 RON
Calculator de taxe:
Stiri:
 

Case-Vile - Vile

Comana - STRADA PRINCIPALA, Central

# COD OFERTA: 249479   Vanzari imobiliare - Giurgiu
Judet: Giurgiu
Localitate: Comana
Cartier: STRADA PRINCIPALA
Zona: Central
Adresa: Str. Gelu Naum 560
PRET DE VANZARE:
Pret total:
199.000 EUR
Proprietarul doreste sa colaboreze cu agentiile imobiliare si ofera:
...suma de 5.000 EUR
din pretul afisat.
Vile, STRADA PRINCIPALA, Central
Detalii generale:
Destinatie: Rezidential, Comercial, De vacanta
Tip locuinta: Vila
Regim de inaltime: P+E
An finalizare: 2007
Stadiu: finalizata
Suprafata utila: 500.00 mp
Suprafata construita: 800.00 mp
Suprafata teren: 1200.00 mp
Curte libera: 700.00 mp
Front stradal: 18.00 metri
Curte: Singur la curte
Dotari curte: Gradina amenajata
Nr. de camere: 10
Nr. de bucatarii: 1
Nr. de bai: 10
Nr. de balcoane: 2
Nr. de locuri in garaj: 1
Nr. de locuri de parcare: 5
Nr. de terase: 1
Suprafata terase: 85.00 mp
Structura de rezistenta: zidarie portanta
Pereti: caramida
Acoperis: Altele
Vile, STRADA PRINCIPALA, Central
Utilitati:

VECINATATI IMOBIL:

Piata Piata
Magazine Magazine
Scoala Scoala
Gradinita Gradinita
Spital Spital
Mijloace de transport in comun Mijloace de transport in comun
Politie Politie
Biserica Biserica

TIP IMOBIL:

Denumire ansamblu rezidential: ---
Tip imobil: Imobil individual

STARE STRAZI DE ACCES:

Strazi acces: Asfaltate
Latime drum de acces: ---
Iluminat stradal Iluminat stradal

DOTARI IMOBIL:

Sisteme de securitate: Monitorizare video
Gardul: Gard de beton
Videointerfon Videointerfon
Magazie Magazie
Pivnita Pivnita
Crama Crama
Alei amenajate Alei amenajate
Curte iluminata Curte iluminata
Camera tehnica Camera tehnica
Spalatorie-uscatorie Spalatorie-uscatorie

STARE IMOBIL:

Stare imobil: Imobil renovat recent
Izolatie: Polistiren expandat

UTILITATI:

Curent electric: 380kw
Apa: Put cu hidrofor
Canalizare: Fosa septica
Cablu tv Cablu tv
Instalatie satelit Instalatie satelit
Internet Internet

SISTEM DE INCALZIRE:

Centrala pe lemne Centrala pe lemne
Calorifere otel Calorifere otel

FINISAJE:

Pereti: Lavabila
Pardoseala camere: ---
Pardoseala bai + bucatarie: ---
Usa intrare: ---
Usi interioare: ---
Ferestre: ---
Aer conditionat: ---

DOTARI INTERIOARE:

Mobilat: Mobilat complet
Mobilier: Modern
Bucatarie: Mobilata si utilata
Jaluzele interioare: ---
Jaluzele exterioare: ---

ELECTROCASNICE:

TV: ---
Vile, STRADA PRINCIPALA, Central
Detalii suplimentare:
Vand vila foarte frumoasa langa Bucuresti (direct propietar!)

Vila este asezata in centrul localitatii Comana pe drumul ce leaga Manastirea Comana de Parcul de Aventura si Resort. Localitatea este una foarte dezvoltata. Aici gasim 2 supermarketuri foarte bine aprovizionate la 2 minute de casa, 2 farmacii, centru medical permanent, banca si bancomat precum si multiple posibilitati de petrecere a timpului liber. Datorita asezarii intre paduri (cea mai mare bucata din Codrii Vlasiei) si Delta Neajlovului, in mijlocul Parcului Natural Comana, datorita aerului si ecosistemului, turismul s-a dezvoltat foarte mult gasind aici pensiuni agroturistice, aerodrom, piste pentru biciclete, trasee pentru drumetie si pentru plimbari cu barca sau caiacul, posibilitati pentru practicarea pescuitului si un sat cu oameni calzi si primitori care vor fi bucurosi sa va colinde la sarbatori si care sa va primeasca cu prietenie in mijlocul lor. De asemenea exista gradinita,scoala generala, gimnaziu si liceu cu profil silvic. Am lasat la sfarsit partea cea mai frumoasa, Resortul de 4 * Casa Comana, cu parcurile, aleile de pe malul apei si din padure, Parcul de Aventura, plimbarile cu vaporasele sau inchirierea barcilor, mai multe restaurante si taverna unde in timpul sezonului de vara au loc serile grecesti autentice, podul indragostitilor si nu imi vin in minte toate lucrurile speciale din acest loc.
La intrarea in sat, cum treceti podul peste Neajlov veti fi intampinati de Manastirea Comana ctitorie al lui Vlad Tepes, un centru monahal plin de credinta, istorie si legende.
Vila nu face parte din categoria celor construite pentru vanzare ,ci a fost conceputa pentru familie si urmasi.
Terenul are 1200 m.p. cu o deschidere stradala (asfalt) de aproximativ 17 m. Constructia se afla in partea din fata iar in spatele proprietatii are ca vecin un brat inactiv al Nejlovului, stuf, salcii si multe pasari cantatoare.
Ocuparea terenului este dupa cum urmeaza:
*20 m.p. – un mic spatiu comercial stradal din zidarie cu planseu de beton amenajat in interior cu gresie si faianta si care poate fi transformat foarte usor in garaj cu acces direct din strada.
*25 m.p. – magazine din zidarie cu planseu din beton si scara exterioara. A fost conceputa scara exterioara deoarece de deasupra avem o panorama deosebita si acoperisul poate fi folosit pentru spatiu de relexare, plaja si chiar amplasarea unei piscine (am luat asta in calcul la structura de rezistenta).
*80 m.p. – terasa din lemn masiv, frumos lucrat, cu grinzi supradimensionate, cu rulouri de trestie si izolatie pe tavan fiind racoroasa vara. Partea din fata a terasei a fost gandita ca parcare pentru masina si astfel pasesti direct in casa fara sa mergi prin ploaie, iar masina este protejata. In terasa avem o chiuveta cu apa rece si calda si posibilitatea de a amplasa un coltisor pentru a gati vara.
*16 m.p. – beciul curat si uscat pentru vinuri, conserve de iarna, muraturi sau ce mai aveti de depozitat la racoare.
*280 m.p. este amprenta casei fara terasa,magazia si beciul sus mentionate. Aici avem urmatoarele camera: living + dining 47 m.p., dormitor 20,5 m.p. conceput initial ca biblioteca, dormitor cu baie proprie 23 m.p., dressing 8,5 m.p., dormitor cu baie 15 m.p., bucatarie cu acces direct din terasa 15 m.p., baie (spalatorie) 6m.p., baie 7 m.p., camera tehnica 15 m.p., depozit 29 m.p. la care adaugam holurile.
Urcarea la etaj se face prin 2 locuri, odata din livingul de la parter si din camera tehnica este o alta scara.
Etajul este construit pe o suprafata de
*216,4 mp dupa cum urmeaza: 40 m.p. living (sala pentru petreceri) cu balcon inchis de 10 m.p. si baie de 5 m.p., hol de 18 m.p., dormitor cu baie proprie 14,5 m.p., dormitor cu baie proprie 14,4 m.p., un apartament pentru tineret in suprafata de 29 mp format din doua camera si baie, un dormitor cu baie proprie de 16 m.p., un dormitor cu baie proprie de 13,5 m.p. si un balcon deschis de 18 m.p.
Gradina din fata casei este o gradina cu flori si arbusti ornamentali, aici avem pavaj si alei din beton. Tot in fata casei aveti cel mai frumos tei din sat.
Partea din spate a cutii are amenajata o zona pentru gratar si este despartita in doua de o alee de beton care coboara foarte lent spre nucul din vale. Pe o parte a gradinii aveti o livada matura cu ciresi, meri, peri, visin, pruni, caisi… . Cealalta parte a gradinii este cu gazon si cativa tuia.
Casa este incalzita de o centrala termica cu combustibili solizi pe gazeificare (se alimenteaza odata la 12 ore) si sobe semineu in livinguri, are curent trifazic si poate fi montata oricand o centrala electrica costurile cu incalzirea fiind modeste datorita izolatiei casei si a unei bune inertii termice. Apa curenta este in fata casei dar am preferat sa merg pe hidrofor si sursa proprie. Avem si un generator trifazic, diesel, automatizat care duce absolut toti consumatorii.

Stiu ca locuinta ideala nu exista dar in contruirea acestei case am folosit materiale de calitate, mesteri priceputi si foarte mult suflet. Sunt lucruri care pot fi imbunatatite si va voi spune tot eu care sunt astea drept pentru care va asteptam la o cafea si la o vizionare.
Pretul este putin negociabil !
j Vile, STRADA PRINCIPALA, Central
Contacteaza proprietarul:

Datele de contact ale proprietarului:

Nume: Morcov Octavian
Telefon: 0752968000
Email: morcovoctavianmihai@gmail.com
Vile, STRADA PRINCIPALA, Central
Imagini interior:
Vile, STRADA PRINCIPALA, CentralVile, STRADA PRINCIPALA, CentralVile, STRADA PRINCIPALA, CentralVile, STRADA PRINCIPALA, CentralVile, STRADA PRINCIPALA, CentralVile, STRADA PRINCIPALA, Central
Imagini exterior:
Vile, STRADA PRINCIPALA, CentralVile, STRADA PRINCIPALA, CentralVile, STRADA PRINCIPALA, CentralVile, STRADA PRINCIPALA, CentralVile, STRADA PRINCIPALA, Central