Ajax site
Oferte recomandate: Intravilane, Tunari, Tunari Tunari - Tunari, Tunari Intravilane Pret unitar/mp: 100 EUR Apartament 2 camere, Berceni, Brancoveanu Bucureşti - Berceni, Brancoveanu Apartament 2 camere Pret total: 78.500 EUR Pentru constructii mixte, Bratulesti, Padurea Scrovistea Periș - Bratulesti, Padurea Scrovistea Pentru constructii mixte Pret total: 10.000 EUR Apartament 2 camere, Domenii, Domenii Bucureşti - Domenii, Domenii Apartament 2 camere Pret total: 67.000 EUR Apartament 2 camere, dudu, Policlinica Chiajna - dudu, Policlinica Apartament 2 camere Pret total: 31.950 EUR Pentru constructii mixte, Moara Vlasiei, Padure Moara Vlăsiei - Moara Vlasiei, Padure Pentru constructii mixte Pret total: 82.500 EUR Case, Ordoreanu, Ordoreanu Clinceni - Ordoreanu, Ordoreanu Case Pret total: 73.000 EUR Apartament 3 camere, 1 Mai, Ciuperca, Hotel Samaa Bucureşti - 1 Mai, Ciuperca, Hotel Samaa Apartament 3 camere Pret total: 103.000 EUR Apartament 3 camere, Zona Pietei Mari, Centrala Fetesti -Gara - Zona Pietei Mari, Centrala Apartament 3 camere Pret total: 46.000 EUR La parter de bloc, 1 Mai, 1 Mai Bucureşti - 1 Mai, 1 Mai La parter de bloc Pret total: 680.000 EUR
Oferta lunii:
Bucureşti - Floreasca, Garibaldi
Apartamente 2 camere, Floreasca, Garibaldi
Apartamente 2 camere
Pret total: 450 EUR
Cautare:
Sectiunea:
Categoria:
Localizare:
Judet:
Cautare dupa Cod Oferta:
Cautare dupa Telefon:
Curs valutar:
1 EUR = 4,7432 RON
1 USD = 4,2921 RON
1 CHF = 4,3319 RON
Calculator de taxe:
Stiri:
 

Case-Vile - Vile

Rosu - Rosu, Lacul Morii

# COD OFERTA: 238677   Vanzari imobiliare - Ilfov
Judet: Ilfov
Localitate: Rosu
Cartier: Rosu
Zona: Lacul Morii
Adresa: George Cosbuc 7
PRET DE VANZARE:
Pret total:
196.000 EUR
Vile, Rosu, Lacul Morii
Detalii generale:
Destinatie: Rezidential, Birouri, Comercial
Tip locuinta: Vila
Regim de inaltime: P+E+M
An finalizare: 2005
Stadiu: finalizata
Suprafata utila: 289.00 mp
Suprafata construita: 300.00 mp
Suprafata teren: 519.00 mp
Curte libera: 440.00 mp
Front stradal: 20.00 metri
Curte: Singur la curte
Dotari curte: Gradina amenajata
Nr. de camere: 7
Nr. de bucatarii: 1
Nr. de bai: 3
Nr. de balcoane: 1
Nr. de locuri in garaj: ---
Nr. de locuri de parcare: 4
Nr. de terase: 1
Suprafata terase: 1111.00 mp
Structura de rezistenta: pe cadre de beton armat
Pereti: BCA
Acoperis: Sistem tip LINDAB
Vile, Rosu, Lacul Morii
Utilitati:

VECINATATI IMOBIL:

Centre comerciale Centre comerciale
Magazine Magazine
Scoala Scoala
Gradinita Gradinita
Mijloace de transport in comun Mijloace de transport in comun
Biserica Biserica
Cimitir Cimitir

TIP IMOBIL:

Denumire ansamblu rezidential: ---
Tip imobil: Imobil individual

STARE STRAZI DE ACCES:

Strazi acces: Asfaltate
Latime drum de acces: 4 m
Iluminat stradal Iluminat stradal

DOTARI IMOBIL:

Sisteme de securitate: ---
Gardul: Gard de beton
Pivnita Pivnita
Alei amenajate Alei amenajate
Camera tehnica Camera tehnica

STARE IMOBIL:

Stare imobil: Necesita renovare
Izolatie: Polistiren extrudat

UTILITATI:

Curent electric: 220V
Apa: Put cu hidrofor
Canalizare: Retea stradala
Gaze Gaze
Cablu tv Cablu tv
Telefon fix Telefon fix
Internet Internet

SISTEM DE INCALZIRE:

Centrala pe gaze Centrala pe gaze
Centrala electrica Centrala electrica
Aer conditionat Aer conditionat

FINISAJE:

Pereti: Lavabila
Pardoseala camere: Parchet laminat
Pardoseala bai + bucatarie: Gresie
Usa intrare: Metalica
Usi interioare: ---
Ferestre: Termopane PVC
Aer conditionat: Individual
Faianta Faianta

DOTARI INTERIOARE:

Mobilat: Semimobilat
Mobilier: Clasic
Bucatarie: Semimobilata si semiutilata
Jaluzele interioare: Orizontale
Jaluzele exterioare: ---

ELECTROCASNICE:

TV: 1
Aragaz Aragaz
Masina de spalat rufe Masina de spalat rufe
Aspirator Aspirator
Vile, Rosu, Lacul Morii
Detalii suplimentare:
La 15 minute de Bucuresti se desfasoara satul Rosu! O asezare veche, care dupa 1990 s-a dezvoltat frumos, cu strazi principale si alei asfaltate, cu sisteme de canalizare si apa potabila, dar si cu gradinite, scoli, liceu, magazine, centre de infrumusetare, policlinica si stomatologie! Transportul in comun, dar si microbuzele care circula in zona facand legatura dinspre Bucuresti spre comuna Chiajna, pot asigura transportul in teritoriu, dar si spre zonele de agrement din imprejurimi, gradina zoologica si terenul de sport din Chiajna, dar si terenul de sport din Rosu si Lacul Morii o oaza a pasarilor! Practic poti gasi tot ceea ce-ti doresti pentru a trai in liniste si armonie!
Intinsa pe o suprafata construita la sol de 130 de mp, vila tip conac, a fost construita in 2005, desfasurandu-se pe o sufrafata utila de 289 mp, si oferind cu generozitate un spatiu verde pe o suprafata de teren de 519 mp. Intrarea in curte se face pe o deschidere de 20 m, drumul pana la poarta fiind asfaltat.
Exista patru cai de acces in interiorul acesteia, trei din fata curtii si una separata in spatele casei, care duce direct spre etajul doi mansardat!Odata ce ai intrat in casa, se desfasoara in fata ochilor incaperile inalte de 2.80 m, cu geamurile mari din termopan de culoare inchisa si spatiul vast organizat pe 2 nivele; deplasarea de la un etaj la altul fiind oferit de scara interioara! La parter din terasa de 5.33 mp ai accesul in bucatarie, desfasurata pe o suprafata de 8.05 mp, care printr-o usa glisanta face legatura cu camera unde se poate servi masa, intinsa pe o suprafata de 18.07 mp. Totodata bucataria are un subsol unde este sistemul de pompare a apei din put in interiorul casei, si poate fi folosit si cu scop de camara. Vestibulul de 10,81 mp face legatura dintre: holul de 5.40 mp,de la usa a 2-a (cea din centru), cu camera de la bucatarie, apoi cu dormitorul de 14.24 mp, sufrageria de 18.07 mp si baia de 3.89 mp. Tot parterul este acoperit cu gresie in nuante calde de bej si maro!Tot de aici poti urca pe casa scarii, acoperita cu marmura, care ocupa o suprafata de 16.61 mp la etajul 1. Odata ce ai ajuns aici vezi prin ferestrele largi, verdele intens al gradinii, si poti inspira parfumul caprifoiului care acopera imprejmuirea casei. Etajul 1 este acoperit cu parchet si din holul de 9.44 mp poti sa te deplasezi in cele 3 dormitoare dotate cu dressing room, fiecare avand o suprafata de 18,35 mp ;18,29 mp si 16,17 mp si totodata spre baia de 4,85 mp acoperita cu gresie si faianta pe tonuri calde de verde. Dintr-un dormitor poti pasi intr-o terasa acoperita si imprejmuita cu lemn , de 11,11 mp, unde poti sta la povesti cu cei de suflet, iar de aici poti intra in camera tehnica la centrala care se intinde pe o suprafata de 9,04 mp. Un alt dormitor are o terasa tip loja care cuprinde o suprafata de 7.90 mp.
Tot pe casa scarii interioare acoperita cu gresie, dar si pe o scara exterioara separata, se face accesul la etajul 2 mansardat acoperit cu parchet, inalt de 2.30 m, si care este open space intins pe o suprafata de 94.42 mp, fiind departajat un dormitor printr-un geam cu usa termopan de restul spatiului, si de asemenea baia acoperita cu gresie de 4 mp. Acest loc ofera ardoarea clipelor de intimidate pe care ti le doresti, atat prin nuantele calde de culori interioare, dar si prin perspectiva imagistica exterioara!
Residuurile casei sunt dejectate prin conducte spre canalizarea comunei dar exista de asemenea si fosa septica, iar asigurarea cu apa potabila este prin put dar este creata si legatura cu sistemul de apa potabila al comunei.
Vila care desi nu a fost renovata, isi pastreaza cu demnitate si caldura frumusetea, si poate oferi acel loc minunat pe care-l cunoastem toti sub numele de “ acasa”!

Atuuri:

Zona este minunata foarte aproape de Lacul Morii. Vila este extrem de solida. Curtea este generoasa si ofera un spatiu verde ideal pentru familii, gradinite!Este foarte aproape de Bucuresti

Vicii:

Vila necesita renovare.
j Vile, Rosu, Lacul Morii
Localizare pe harta:
Contacteaza proprietarul:

Datele de contact ale proprietarului:

Nume: Calomfir Valentina
Telefon: +40761662832
Email: valentinacalomfir@gmail.com
Vile, Rosu, Lacul Morii
Imagini interior:
Vile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul Morii
Imagini exterior:
Vile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul MoriiVile, Rosu, Lacul Morii
Harta:
Vile, Rosu, Lacul Morii