Ajax site
Oferte recomandate: Apartamente 2 camere, CENTRU, Rezidential Livada 1 Ghimbav - CENTRU, Rezidential Livada 1 Apartamente 2 camere Pret total: 400 EUR Pentru constructie blocuri de locuinte, Berceni, Luica Bucuresti - Berceni, Luica Pentru constructie blocuri de locuinte Pret total: 335.000 EUR Case, VALEA VINULUI, MUNTII RODNEI Rodna - VALEA VINULUI, MUNTII RODNEI Case Pret total: 110.000 EUR Comerciale, 23 August, Nord Otopeni - 23 August, Nord Comerciale Pret total: 900.000 EUR Garsoniera, Ghencea, Prelungirea Ghencea Bucureşti - Ghencea, Prelungirea Ghencea Garsoniera Pret total: 48.000 EUR Garsoniera, București, MIHAI-BRAVU Bucuresti - București, MIHAI-BRAVU Garsoniera Pret total: 59.500 EUR Vile, Cioplea, Hotel Belvedere Predeal - Cioplea, Hotel Belvedere Vile Pret total: 520.000 EUR Comerciale, Centrul Istoric, Gabroveni Bucureşti - Centrul Istoric, Gabroveni Comerciale Pret total: 2.150.000 EUR La parter de bloc, GARA DE NORD, GARA DE NORD Bucureşti - GARA DE NORD, GARA DE NORD La parter de bloc Pret total: 2.000 EUR Hale productie, periferie, periferie Reghin - periferie, periferie Hale productie Pret total: 300.000 EUR Case, Jilava, Jilava Jilava - Jilava, Jilava Case Pret total: 130.000 EUR Apartament 2 camere, Cotroceni, COTROCENI Bucureşti - Cotroceni, COTROCENI Apartament 2 camere Pret total: 75.000 EUR Case, dudu, Campului Chiajna - dudu, Campului Case Pret total: 143.500 EUR
Oferta lunii:
Bucureşti - Floreasca, Garibaldi
Apartamente 2 camere, Floreasca, Garibaldi
Apartamente 2 camere
Pret total: 450 EUR
Cautare:
Sectiunea:
Categoria:
Localizare:
Judet:
Cautare dupa Cod Oferta:
Cautare dupa Telefon:
Curs valutar:
1 EUR = 4,7305 RON
1 USD = 4,2682 RON
1 CHF = 4,3593 RON
Calculator de taxe:
Stiri:
 

Spatii

Rosu - Rosu, Lacul Morii

# COD OFERTA: 238763   Vanzari imobiliare - Ilfov
Judet: Ilfov
Localitate: Rosu
Cartier: Rosu
Zona: Lacul Morii
Adresa: 1 Decembrie 1918 82-84A / George Cosbuc nr 7 Ilfov, 2 imobile+teren
PRET DE VANZARE:
Pret total:
410.000 EUR
Spatii, Rosu, Lacul Morii
Detalii generale:
Compartimentare: Compartimentat
Etajul: Intregul imobil
Regim de inaltime: P+E+M
An finalizare: 2005
Stadiu: finalizata
Curte: Singur la curte
Suprafata utila: 583.00 mp
Suprafata construita: 65411.00 mp
Suprafata teren: 1437.00 mp
Curte libera: 1084.00 mp
Nr. de camere: 16
Nr. de oficii: ---
Nr. de bai: 6
Nr. de balcoane: 2
Nr. de locuri parcare subterana: ---
Nr. de locuri de parcare supraterana: 20
Structura de rezistenta: zidarie portanta
Pereti: BCA
Spatii, Rosu, Lacul Morii
Utilitati:

VECINATATI SPATIU:

Denumire imobil: 2 Vile+teren Lacul Morii
Piata Piata
Centre comerciale Centre comerciale
Magazine Magazine
Scoli Scoli
Gradinite Gradinite
Restaurante/cafenele/unitati de alimentatie publica Restaurante/cafenele/unitati de alimentatie publica
Mijloace de transport in comun Mijloace de transport in comun
Biserica Biserica
Cimitir Cimitir

DOTARI SPATIU:

Lift Persoane: ---
Retea internet Retea internet
Centrala telefonica Centrala telefonica
Sala de sedinte Sala de sedinte
Spatii de recreere Spatii de recreere
Spatii de servire a mesei Spatii de servire a mesei
Spatii depozitare Spatii depozitare
Acces TIR Acces TIR
Platforma betonata Platforma betonata

STARE SPATIU:

Stare interior: Necesita renovare
Izolatii termice: Izolat exterior polistiren extrudat

UTILITATI:

Gaze Gaze
Cablu tv Cablu tv

SISTEM DE INCALZIRE:

Incalzire spatiu: Centrala individuala a spatiului
Aer conditionat Aer conditionat
Calorifere Calorifere

FINISAJE:

Pardoseala spatiului: Parchet laminat
Pardoseala grupuri sanitare si oficii: Gresie
Pereti: Lavabila
Ferestre: Termopane

CONTORIZARE:

Contorizare individuala gaze Contorizare individuala gaze
Contorizare individuala curent electric Contorizare individuala curent electric
Spatii, Rosu, Lacul Morii
Detalii suplimentare:
2 VILE PLUS TEREN DETALIATE ASTFEL:
La 15 minute de Bucuresti se desfasoara satul Rosu! O asezare veche, care dupa 1990 s-a dezvoltat frumos, cu strazi principale si alei asfaltate, cu sisteme de canalizare si apa potabila, dar si cu gradinite, scoli, liceu, magazine, centre de infrumusetare, policlinica si stomatologie! Transportul in comun, dar si microbuzele care circula in zona facand legatura dinspre Bucuresti spre comuna Chiajna, pot asigura transportul in teritoriu, dar si spre zonele de agrement din imprejurimi, gradina zoologica si terenul de sport din Chiajna, dar si terenul de sport din Rosu si Lacul Morii o oaza a pasarilor! Practic poti gasi tot ceea ce-ti doresti pentru a trai in liniste si armonie!
Pe o suprafata de teren de 1437 mp sunt construite 2 vile. Intrarea pe suprafata de teren este stradala, asfaltata si are 3 posibilitati de acces astfel: Una din 1 decembrie 1918, una din George Cosbuc, si alta de langa stadionul de sport de Rosu.
Intrarea pe o lungime de 4 m din 1 Decembrie 1918 face accesul la prima vila, teren aferent 464 mp . Pe o suprafata construita la sol de 146 mp, vila se desfasoara pe 2 nivele, ultimul nivel fiind mansardat. Parterul are o inaltime de 4 m, curent de 220V si 380V, suprafata construita este de 134.20 mp, suprafata utila de 104.94mp. Spatiul este organizat astfel: o camera de 12.14 mp si depozitul de 73.31 mp. Dispune si de garaj acoperit de 15.95 mp. De asemenea depozitul dispune de usa rabatabila care poate asigura manipularea marfii.Accesul de la un nivel la altul se face prin casa scarii interioara. Fiecare etaj are cate un grup sanitar: parter 3.54mp; etaj 1 de 4.11 mp, etaj 2 de 4.62 mp.
Etajul 1 are o suprafata construita de 109.6 mp, iar suprafata utila de 93.93 mp. Inaltimea camerelor de 2.80m. Contine un hol de 12.52 mp din care se face accesul in fiecare din cele 5 camere cu suprafete utile de : 14.40mp;18.78mp;13.62mp;14.07mp;16.43mp. Au parchet , termopan la exterior.
Etajul 2 mansardat are o inaltime de 2.20m, parchetat. Suprafata construita este de 109.60mp, suprafata utile de 98.82mp. Spatiul este organizat astfel: o camera de 20.97mp si una de 20.97mp oferind spatial deschis necesar organizarii proprii.
Arhitectura constructia: Sistemul constructiv este de tip zidarie portanta cu stalpi+sambure si grinzi de beton armat.Inchiderile cu ziduri din caramida, plansee de beton armat si sarpanta din lemn,fundatie continua din beton B75-100; cu centura la partea superioara din beton armat B200;zidaria de caramida 30cm grosime la exterior, iar la interior de 25cm; invelitoarea va fi din tabla zincata (lindab) asezata pe astereala; finisaje exterioare sunt tencuieli driscuite cu similipiatra si vopsitorii, iar la interior tencuieli gletuite cu zugraveli lapte de var;pardoseala este din parchet lamelar, covoare PVC si beton rolat;tamplaria este din metal, simpla, protejata cu vopsele alchidice in doua straturi, alimentarea cu apa menajera se realizaeza din put forat;evacuarea apelor menajere se face la canalizarea comunei; bransament propriu la energie electrica; sistem de incalzire central proprie cu gaz.
Din George Cosbuc dar si-n prelungirea primului teren este intinsa pe o suprafata construita la sol de 130 de mp, a doua vila tip conac,care a fost construita in 2005, desfasurandu-se pe o sufrafata utila de 289 mp, si oferind cu generozitate un spatiu verde pe o suprafata de teren de 519 mp. Intrarea in curte se face pe o deschidere de 20 m, drumul pana la poarta fiind asfaltat.
Exista patru cai de acces in interiorul acesteia, trei din fata curtii si una separata in spatele casei, care duce direct spre etajul doi mansardat!Odata ce ai intrat in casa, se desfasoara in fata ochilor incaperile inalte de 2.80 m, cu geamurile mari din termopan de culoare inchisa si spatiul vast organizat pe 2 nivele; deplasarea de la un etaj la altul fiind oferit de scara interioara! La parter din terasa de 5.33 mp ai accesul in bucatarie, desfasurata pe o suprafata de 8.05 mp, care printr-o usa glisanta face legatura cu camera unde se poate servi masa, intinsa pe o suprafata de 18.07 mp. Totodata bucataria are un subsol unde este sistemul de pompare a apei din put in interiorul casei, si poate fi folosit si cu scop de camara. Vestibulul de 10,81 mp face legatura dintre: holul de 5.40 mp,de la usa a 2-a (cea din centru), cu camera de la bucatarie, apoi cu dormitorul de 14.24 mp, sufrageria de 18.07 mp si baia de 3.89 mp. Tot parterul este acoperit cu gresie in nuante calde de bej si maro!Tot de aici poti urca pe casa scarii, acoperita cu marmura, care ocupa o suprafata de 16.61 mp la etajul 1. Odata ce ai ajuns aici vezi prin ferestrele largi, verdele intens al gradinii, si poti inspira parfumul caprifoiului care acopera imprejmuirea casei. Etajul 1 este acoperit cu parchet si din holul de 9.44 mp poti sa te deplasezi in cele 3 dormitoare dotate cu dressing room, fiecare avand o suprafata de 18,35 mp ;18,29 mp si 16,17 mp si totodata spre baia de 4,85 mp acoperita cu gresie si faianta pe tonuri calde de verde. Dintr-un dormitor poti pasi intr-o terasa acoperita si imprejmuita cu lemn , de 11,11 mp, unde poti sta la povesti cu cei de suflet, iar de aici poti intra in camera tehnica la centrala care se intinde pe o suprafata de 9,04 mp. Un alt dormitor are o terasa tip loja care cuprinde o suprafata de 7.90 mp.
Tot pe casa scarii interioare acoperita cu gresie, dar si pe o scara exterioara separata, se face accesul la etajul 2 mansardat acoperit cu parchet, inalt de 2.30 m, si care este open space intins pe o suprafata de 94.42 mp, fiind departajat un dormitor printr-un geam cu usa termopan de restul spatiului, si de asemenea baia acoperita cu gresie de 4 mp. Acest loc ofera ardoarea clipelor de intimidate pe care ti le doresti, atat prin nuantele calde de culori interioare, dar si prin perspectiva imagistica exterioara!
Residuurile casei sunt dejectate prin conducte spre canalizarea comunei dar exista de asemenea si fosa septica, iar asigurarea cu apa potabila este prin put dar este creata si legatura cu sistemul de apa potabila al comunei.
Arhitectura-constructia: sistemul constructive este de tip zidarie portanta cu stalpi+samburi si century de beton armat; inchiderile cu ziduri din caramida, plasee de beton armat si sarpanta din lemn; fundatia continua din beton B75-100; cu centura la partea superioara din beton armat B200; zidaria de caramida 30cm grosime la exterior, iar la interior de 20 cm; invelitoarea din table zincata (lindab) asezata pe astereala; finisaje exterioare sunt tencuieli driscuite cu similipiatra si vopsitorii, iar la interir tencuieli gletuite cu zugraveli lapte de var si vopsitorii la partile metalice;pardoseala este din parchet lamellar, covoare PVC;tamplaria este din lemn, dubla, protejata cu vopsele alchidice in doua straturi;bransament propriu la energie electrica, sistem de incalzire central proprie cu gaz.
Vila care desi nu a fost renovata, isi pastreaza cu demnitate si caldura frumusetea, si poate oferi acel loc minunat pe care-l cunoastem toti sub numele de “ acasa”!
A treia intrare in spatiul mentionat este din Aleea de langa Sala de Sport din Rosu, pe o latime de 9.40 m.Suprafata terenului este de 486 mp si este liber. Are o contructie usoara gen gratar si un adapost de animale .Pe suprafata se afla si un put de apa.

Atuuri:

Suprafata gereroasa se poate remodela prin refolosirea materialelor, teren liber suficient, asfalt pana la cele 3 intrari in incinta spatiului, dotare cu apa , curent electric, pozitie foarte buna atat pentru resedinta dar si pentru business, si pentru recreere fiind langa Lacul Morii, foarte aproape de Bucuresti si centura
Vila cu intrare din 1 decembrie este inchiriata si poate fi preluat contractul de inchiriere.

Vicii:

Necesita renovare
j Spatii, Rosu, Lacul Morii
Localizare pe harta:
Contacteaza proprietarul:

Datele de contact ale proprietarului:

Nume: Vali Calomfir
Telefon: +40761662832
Email: valentinacalomfir@gmail.com
Spatii, Rosu, Lacul Morii
Imagini interior:
Spatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul Morii
Imagini exterior:
Spatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul MoriiSpatii, Rosu, Lacul Morii
Imagini cai de acces:
Spatii, Rosu, Lacul Morii
Harta:
Spatii, Rosu, Lacul Morii