Ajax site
Oferte recomandate: Apartament 4 camere, Drumul Taberei, Valea Ialomitei(Bucla) București - Drumul Taberei, Valea Ialomitei(Bucla) Apartament 4 camere Pret total: 75.000 EUR Intravilane, Scheia, Scheia Scheia - Scheia, Scheia Intravilane Pret unitar/mp: 27 EUR Apartament 4 camere, Bucuresti - Sector 4, Brancoveanu București - Bucuresti - Sector 4, Brancoveanu Apartament 4 camere Pret total: 96.000 EUR Apartament 3 camere, Băneasa, BANEASA București - Băneasa, BANEASA Apartament 3 camere Pret total: 148.000 EUR Case, Cug, Valea Adanca Iași - Cug, Valea Adanca Case Pret total: 91.000 EUR Apartament 4 camere, Scandinavia Residence, Mall La Strada Bragadiru - Scandinavia Residence, Mall La Strada Apartament 4 camere Pret total: 119.000 EUR Individuale, Circumvalatiunii, Bogdanestilor Timișoara - Circumvalatiunii, Bogdanestilor Individuale Pret total: 343.800 EUR Vile, Lebada, Lacul Lebada Pantelimon - Lebada, Lacul Lebada Vile Pret total: 219.000 EUR Apartament 2 camere, 1 Mai, Popisteanu București - 1 Mai, Popisteanu Apartament 2 camere Pret total: 68.000 EUR
Cautare:
Sectiunea:
Categoria:
Localizare:
Judet:
Cautare dupa Cod Oferta:
Cautare dupa Telefon:
Curs valutar:
1 EUR = 4,9473 RON
1 USD = 4,1999 RON
1 CHF = 4,5309 RON
Calculator de taxe:
Stiri:
 

Termeni si conditii de utilizare

1.NOTIUNI:

 Termenii " DirectProprietar.ro ", "site-ul", "S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L.", "noi", "compania" reprezinta societatea comerciala S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. si serviciile sale oferite prin site-ul “DirectProprietar.ro”.

S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L are sediul social in Bucuresti, str. Drum Belsugului nr. 60B, sector 6, cod postal 062392, avand nr. de inmatriculare la Registrul  Comertului J40/12811/2007, C.U.I. 22051790, atribut fiscal -.

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.DirectProprietar.ro, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

 2.ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE:

Acest contract se aplica site-ului DirectProprietar.ro, serviciilor si continutului acestuia.Site-ul, serviciile si continutul DirectProprietar.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul DirectProprietar.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre.S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L., numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile", deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului DirectProprietar.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

3.DESCRIEREA SERVICIILOR:

Site-ul DirectProprietar.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ oferte referitoare la bunuri imobiliare.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului DirectProprietar.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

DirectProprietar.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.         

DirectProprietar.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori.

 4.UTILIZAREA MATERIALELOR:

S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul DirectProprietar.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L.. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L., drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.          
 

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

 5.RELATIA CU COMPANIILE CARE FAC PUBLICITATE PE SITE-URILE DIRECTPROPRIETAR.RO:

S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului sau.
Corespondenta sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii.

S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului DirectProprietar.ro.

 6.LEGATURI CATRE ALTI FURNIZORI DE INFORMATII SAU SERVICII:

Site-ul DirectProprietar.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

 7.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE:

Site-ul DirectProprietar.ro nu colecteaza date personale ale vizitatorilor sai, altele decat cele furnizate in mod voluntar la adaugarea unui anunt. Serverul web colecteaza insa in mod automat date de trafic, cum ar fi adresa IP a utilizatorilor site-ului, paginile vizitate, data si ora vizitarii paginilor. In caz de frauda vom furniza persoanelor prejudiciate si/sau organelor de ancheta adresa dvs IP si datele de trafic.

Politica de confidentialitate a siteului o gasiti pe pagina https://www.directproprietar.ro/Politica-de-confidentialitate-a-datelor-personale

Datele personale care sunt publicate de catre proprietari pe site sunt publice pentru ca persoanele interesate sa poata lua legatura cu proprietarii acestora. Drepturile utilizatorilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt mentionate in art 12-18 din legea 677/2001 care poate fi consultata pe pagina http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=35 si art. 4 din legea 506/2004 care poate fi consultata pe pagina http://www.ancom.org.ro/uploads/articles/file/lege%20506_2004.pdf. In cazul in care doriti ca, contul dvs sa fie sters, datele dvs personale sa fie sterse, aveti dreptul si posibilitatea de a trimite o cerere semnata in care puteti cere acest lucru printr-un email la office@directproprietar.ro, iar cererea dvs va fi procesata in termenul legal de 15 zile, uramand a primi un raspuns cu privire la asolutionarea cererii dvs.

Regulamentul poate fi consultat si pe pagina noastra https://www.directproprietar.ro/Regulametul-general-de-protectie-a-datelor

Perioada de stocare a datelor cu caracter personal este nelimitata, fiecare utilizator avand posibilitatea de a cere stergerea contului printr-un email la adresa office@directproprietar.ro, proces care se face in termenul legal de 15 zile. Dupa exprimarea dorintei de stergere a datelor personale nici o data personala nu mai este stocata de noi despre respectiva persoana.

Tudor Expert Consulting SRL proprietara siteului directproprietar.ro este inregistrata sub nr. 12077 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

 8.RESPONSABILITATI:

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului DirectProprietar.ro;
2) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
3) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului DirectProprietar.ro;
4) orice alta problema legata de serviciile site-ului.            

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
1) Utilizarea serviciilor site-ului DirectProprietar.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
2) S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. ofera garantia ca:
    a) serviciile vor indeplini toti parametrii din prezentele conditii de utilizare si termenii contractuali
    b) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure si fara erori din partea siteului;
    c) orice eroare de program va fi corectata in maxim 24 ore lucratoare de la momenul sesizarii si in interirul perioadei de contract acceptate;
3) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

 9.OBLIGATIILE DirectProprietar.ro:

S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. se obliga sa publice doar anunturile care respecta conditiile din prezentul acord in termen de 3(trei) zile lucratoare de la confirmarea platii. S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. se obliga sa respecte si toate conditiile din contractul de prestari servicii pe care il puteti viziona si descarca de aici.

10.OBLIGATIILE PROPRIETARILOR CARE PUBLICA ANUNTURI:

Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa furnizati doar date adevarate, exacte si complete atat despre oferta d-voastra cat si modalitatile prin care puteti fi contactati de potentialii clienti interesati.Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, DirectProprietar.ro va va aduce la cunostinta prin e-mail si/sau telefonic despre acest lucru si va va pune in vedere sa completati sau sa modificati respectivele date din anuntul publicat pe site in termen de 48 ore de la notificare.In cazul in care nu veti remedia acest lucru in termenul de 48 ore DirectProprietar.ro are dreptul sa suspende aparitia anuntului d-voastra pana la operarea modificarilor cerute, fara a mai restitui sumele achitate.Proprietarii care publica anunturi pe DirectProprietar.ro sunt obligati sa publice fiecare anunt cu cel putin o poza a proprietatii respective.

Proprietarii au obligatia ca in termen de 48 de ore lucratoare de la incheierea contractului de vanzare-cumparare  sa stearga oferta de pe site-ul DirectProprietar.ro .

Pentru pachetele : STANDARD , SILVER , GOLD, PLATINUM SI VIP  va rugam contactati echipa www.directproprietar prin telefon sau email pentru achizitionarea pachetelor.

Un pachet contine publicare unei singure oferte. Daca se doreste publicarea mai multor oferte trebuie sa achizitionati mai multe pachete. Valabilitatea oricarui pachet de pe site este de 1 an de zile.

Proprietarii au obligatia ca in termen de 48 de ore de la incheierea contractului de inchiriere sa retraga oferta de pe site-ul DirectProprietar.ro. In cazul in care oferta de inchiriere redevine valabila in perioada de 1 an de la data primei postari pe site, proprietarul are posibilitatea de a-si reactualiza gratuit oferta pana la implinirea perioadei de 1 an, dar fara a beneficia de celelate servicii din pachetele achizitionate.

 11.SUNT CU DESAVARSIRE INTERZISE URMATOARELE:

a)      postarea de anunturi cu date evident false (pret 10 EURO, 0 rate a 0 EURO, preturi ridicol de mici sau mari fata de normal, etc);

b)     postarea de poze care nu reprezinta obiectul anuntului, preluate de pe internet, din reviste ori alte publicatii sau care nu corespund specificatiilor de pe pagina de adaugare poze; poze cu persoane sau copii;

c)      sa publicati anunturi repetate si anunturi care nu corespund categoriei respective;

d)     sa publicati materiale ilegale, obscene, vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;

e)      sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;

f)       sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;

g)       incarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice conditii, sub orice sistem juridic, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

h)     sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

i)         incarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori în lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

j)        promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush"; i) posta, difuza sau transmite în alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora în rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

 12.DREPTUL DirectProprietar.ro DE A SUSPENDA SAU STERGE ANUNTURILE:

Anunturile care incalca unul din punctele de la 11.a-11.c vor fi suspendate, iar persoanele care le-au postat vor fi informate pentru a modifica anuntul in asa fel incat sa indeplineasca toate conditiile pentru a fi publicat/

Anunturile care incalca unul din punctele de la 11.d-11.j  vor fi imediat sterse de pe site si vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.

Anunturile care produc probleme de ordin tehnic siteului www.directproprietar.ro vor fi sterse de catre administratorul siteului si repuse din nou de catre acesta pe site sau se vor da cupoane noi proprietarilor pt a repune ofertele sterse din nou pe site.

 

13.DISPOZITII GENERALE:

 

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. in privinta utilizarii site-ului DirectProprietar.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Versiunile noi se aplica doar pentru vizitele si relatiile comerciale ulterioare datei de modificare a acestor conditii. Relatiilor comerciale si vizitelor anterioare se aplica termenii si conditiile valabile la acea data.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dv si S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L. si reglementeaza folosirea de catre d-voastra a serviciilor site-ului DirectProprietar.ro, impunandu-se oricarui acord precedent dintre dv si S.C. TUDOR EXPERT CONSULTING S.R.L.

Pentru clientii care doresc sa beneficieze contra cost de serviciile DirectProprietar.ro va rugam sa cititi si Termenii si conditiile contractuale de la urmatorul link.

Clientii care utilizeaza siteul www.directproprietar.ro sunt de acord cu primirea de newslettere de la siteul www.directproprietar.ro.

 

Prezentul acord  "Termeni si conditii" intra in vigoare la data de 01.06.2009